Sämre sömn av tidsomställningen

Har era barn påverkats av tidsomställningen? Elsa har sovit jättedåligt de två senaste nätterna. Inatt vaknade hon 04 och ville äta. Hon brukar annars sova till 06 eller 07… Hon är extra pipig och kommer inte till ro. Jag vet inte om det är en fas eller om det har med tidsomställningen att göra? Är barn så känsliga för rubbningar i rutinerna redan när de är 5 månader? Hur som helst saknar jag inte upphackad sömn. Man blir ju helt slut i huvudet av att bli väckt mitt i natten. Som tortyr. Det finns ju en anledning till att det används som en del av tortyr – att väcka någon så fort den har somnat. Jag ska egentligen inte klaga eftersom att Elsa egentligen sover hela nätter. Men nu är nu och nu sover hon icke! Nu ska vi gå och hämta kusin Alice på förskolan och gå en promenad.

FullSizeRender-7

  1. Preeecis samma här! Vi har varit bortskämda med att vår kille (snart 5 månader) sovit hela nätter sen 2 månaders ålder, från ca 20.30-07.30 utan att behöva äta eller nattas om.. Tills för två dagar sen! 03.00 och redo för mat och banne den som försöker med något annat.. Låt det gå över snabbt 😉

  2. F skriver:

    Bävade inte värvade

  3. F skriver:

    Min son blir 11 månader nästa vecka och han har inte sovit en hel natt en enda gång. Har fram till i augusti vaknat en till två ggr i timmen. Hela natten. Puh, vad slut man blir. Från augusti tom i lördags vaknade han ca tre ggr natt istället. Det tyckte jag var en dröm. Och nu har vi ändrat klockan och jag värvade för det. MEN för första gången i hans nästan 11 månaders liv har han nu sovit hela nätter. Halleluja (haha )! Hoppas att det håller i sig ☺

  4. Amanda skriver:

    är glad om min 5 månaders sover mer än 3 timmar i sträck. Ibland vaknar han så ofta som en gång i timmen. Tycker det har varit dåligt med sömn sen han var 3 månader. Hoppas på vändning snarast!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..