Tankat energi

Idag har varit en bra dag. Jag ska avsluta varje dag med att tänka igenom dagen och vara glad och tacksam över livet, för det har så otroligt mycket att ge. Idag har jag träffat människor som gett mig energi – i mängder. Jag älskar människor som man blir lycklig i själen av att vara nära. Halva dagen hängde jag med min älskade Viktoria som jag bara känt ett år, fast det känns som hela livet. Under kvällen var jag på ett möte inför en heldagsjobb för en tv-inspelning på söndag med människor som jag jobbade med för flera år sen med just tv-produktion. Att träffa alla dom igen gav mig så många bra minnen och det slog mig vilket roligt liv jag har haft. Nu lät det som att jag ska dö?! Det ska jag inte. Jag känner mig bara uppfylld av positiv energi och jag älskar det!

image

  1. Bintan skriver:

    Men det låter ju jätte härligt! Precis så man vill känna ju 🙂 Hoppas att du får en fortsatt trevlig och energifylld vecka!

  2. Cissi skriver:

    Vad härligt! Guld värt att ha såna personer i sitt liv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..