Första namnsdagen

Hipp hipp hurra hurra grattis älskade Elsa på din första namnsdag! Elsius har fått vääääldigt många namn, jag ska berätta om alla namn efter dopet. När jag var liten firade vi alla namnsdagar hemma. De dagarna någon hade namnsdag åt vi efterrätt. Oftast marängsviss eller chokladpudding. Jag vill skapa någon egen namnsdagstradition i vår lilla familj.

Idag kommer en kompis hit som jag inte har träffat på flera år. Vi träffades när vi jobbade tillsammans i Norge och har hållt kontakten sedan dess. Det ska bli så roligt att träffa henne igen och mycket har hänt sen vi sågs senast. Och hon får träffa Elsa för första gången. <3

image

  1. Sofija skriver:

    En liten liten timme kvar ❤️❤️

  2. Anna skriver:

    Grattis Elsa!! 🙂 Hon är så fin! ❤❤

  3. Johanna skriver:

    Åh, va fint att fira alla namnsdagar! Det måste vi göra här hemma också, underbart med efterrätt en helt vanlig tisdag typ!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..