Veckans invägning

HUR är det möjligt? Jag har gått UPP 1kg! ETT KILO! Jag hade förväntat mig ett större tapp den här veckan än förra, så visat vågen PLUS? Jag fattar ingenting. Den här veckan har jag slarvat, fast åt andra hållet. Det har varit några points kvar varje dag, men det kan ju inte göra så att jag går UPP i vikt?? Jag är dessutom megaförkyld och känner mig som en påse skridskor idag. Vilken härlig start på veckan. Nu ska jag släpa mig upp för Elsius ska vaccineras. Skitdag.

 1. Johanna skriver:

  Jag tycker helt klart att du ska mäta dig också! När jag går ner i vikt (vilket jag inte kämpar med ännu eftersom trean är på jäsning ännu), mäter jag mig alltid. Blir SÅ besviken på den där förbannade vågen och speciellt när jag känner på kläder o dylikt att det faktiskt hänt något! Då är mätningen så tacksam för den visar Nästan alltid det man själv känner, dvs – på måttbandet 🙂 Mycket roligare!

 2. Johanna skriver:

  Som de andra säger… Säkert mensen eller att du håller vätska pga förkylningen.
  Fortsätt som innan bara så blir det bra. 🙂

 3. anne skriver:

  Du har fått så många bra kommentarer så jag kan bara säga det uppenbara: Du skulle ha rakat benen innan!!! 😀

 4. Lina skriver:

  Jag var med om liknande när jag gick ner i vikt. Först ner, sen upp lite, sen RASADE kilona av. Kroppen går ju in i ett svältläge när man minskar drastiskt på energiintag (eller rör på sig mycket) vilket gör att den ”buffrar” och man kan gå upp trots att an äter mindre. Skulle inte oroa mig för det <3 Försök att inte titta på mycket på siffrorna på vågen. Andra omständigheter som sjukdom och mens påverkar ju också. Du är SUPERFIN! Glöm inte det. Kram!

 5. Maria skriver:

  Förkylning påverkar vikten och även ägglossning. Jag går ALLTID upp under ägglossning, oavsett hur jag äter. Även promenaderna kan bidra till viktökning. Du verkar ha promenerat mycket ett tag, vilket kan göra att du lägger på dig vätska på benen. Ett tips är att kolla om du har märken efter strumporna på kvällen! Hursom, det är vatten du lagt på dig, absolut inte fett. Fortsätt som du gör bara 🙂

  Förövrigt är er podd GRYM!! Och din blogg såklart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..