Veckans invägning

Alltså jag är så jävla glad! Den här veckan kunde inte ha börjat bättre. För er som läser bloggen ofta så vet ni att jag gick upp 1 kg förra veckan. Då var jag rejält besviken men det är ju verkligen inte ett läge då man ska ge upp – tvärtom, jag körde på som vanligt och tänkte att det måste ge med sig eftersom att jag inte avviker från planen en millimeter ens. VAD visade vågen idag tro? Jo, MINUS 2,9 kg. Jag repeterar –2,9 kg!! Helt galet och jag är så sjukt stolt över mig själv som inte ger upp. Jag har alltid gett upp tidigare vid minsta motgång och tänkt ”jag tar tag i det senare, typ nästa måndag”, men så går veckorna och ingenting händer. Nu har jag gått ner 6,9 kg totalt. Jag startade med Viktväktarna den 28 september så detta resultatet är alltså efter lite mer än en månad. Mitt första delmål har hela tiden varit -10kg till julafton och det känns helt rimligt. Det är alltså 3,1kg kvar till första delmålet är uppnått. Nu kör vi ny vecka, nya tag!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan

HÄR har jag skrivit en lista över saker man inte vill höra när man försöker gå ner i vikt.

IMG_4766

 1. Emelie skriver:

  Wow! Grattis! Toppenbra jobbat!

 2. Malin skriver:

  Wow!! Åh vad duktig du är!! Vilken inspiration!!
  Jag har en dotter på 4 månader, och jag helammar, funkar det med VV ändå? 🙂
  Jag blir ju så pepp när du är så duktig!!

 3. Anne skriver:

  Jubel och applåder! Så duktig du är! Snart blir det dags för garderobsrensning! Så roligt att följa dig och syrrans spännande resa med allt nytt i era liv! Tack för att vi får se på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..