Före & efter

Alltså jag måste bara säga att det var magiskt att bli så ompysslad som jag har blivit idag på Rapunzel. Jag fick megahärlig massage under schamponeringen till exempel. Vet ni att jag skulle kunna gå till frisören en gång i veckan enbart på grund av det?

Vi började med att färga en bottenfärg. Det är något som jag valt att göra de senaste gångerna jag har fixat håret. Dels ser det mer naturligt ut men sen slipper man den markanta utväxten som blir om man slingar hela vägen in. Tack vare bottenfärgen fick jag håret schamponerat TVÅ gånger. Dröm för en sån som jag. En annan gång när jag var hos frisören vaknade jag av att jag snarkade i schamponeringen, men det är en helt annan historia.

Håret slingades sedan genom att frisören ”målade” med en pensel. Varje gång jag fick håret fönat gjordes det av två personer!! Hur lyxigt?

Det som gick allra snabbast var att sätta i löshåret! Jag har europeiskt löshår i olika nyanser. De la även i en nyansering i både löshåret och mitt egna hår för att det skulle smälta ihop bra. Jag är så otroligt otroligt nöjd och känner mig som en Disneyprinsessa. Nu är jag och Angelica mer lika än någonsin. Vad tycks?

image
image
image
image

 1. Anna skriver:

  Hej,

  Har också precis satt i tejphår från Rapunzel hos min frisör.

  Vilka färger använde sig din frisör av i ditt/ert hår? Skriv nr om du vet.

  Satte hon i nyanseringen efter att tejphåret satts i? Funderar på att göra det men rädd att tejpfästena ska släppa.

  Tack för en bra blogg!

  1. Hejsan!
   Jag har keratinfästen. 🙂 Det är europeiskt hår i färgerna cendré ash blonde mix 14/60 och slingor i light blond 60. Allt är nyanserat, både mitt eget hår och löshåret. Löshåret nyanserades innan isättning. 🙂 Kram och tack för att du läser.

 2. Ronja skriver:

  Hej! Sjukt vackra svall. Jag har en liten fråga ang en av bilderna. Är du och Angelica olika långa?
  Ääääälskar er pod, garanterad skrattfest till varje avsnitt. Kram!

 3. Så fina ni båda blev! Verkligen snygg blond nyans, något liknande skulle jag vilja ha 🙂

 4. Men åh! Christian, du måste våga chansa. Berätta för henne hur du känner så får hon själv ta ställning till hur hon ska göra. LYCKA TILL! <3

 5. Hoppas det framgår hur fantastiskt fin personlighet jag tycker hon har, jag har aldrig mött någon som henne.
  Och det låter så jädra klyschigt och vidrigt med ord som förtrollande, unik, själsfrände, men det finns inga ord som kan beskriva det jag kände och plötsligt känner.
  Hade det funnits en Amor så måste han har råkat träffa mig med fler än en pil, känslorna bara växer helt okontrollerat och det känns som att miljarder av blommor exploderar på en sommaräng som gror inom mig.

  1. sanna skriver:

   ÅÅÅH vilken knipig sits! hoppas vad som än händer att du blir lycklig!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..