När hon sover…

Inatt har Elsius vaknat var tredje timme och varit hungrig. Det var Ibbe som tog natten men jag sov i vårt sovrum så blev såklart väckt alla gånger jag också. Vi har ett gästrum som vi brukar turas om att sova i men jag tycker att det är tråkigt att sova ensam. Elsa som har varit vaken och pigg sen 06:30 har nu precis somnat bredvid mig i stora sängen. Det finns inget mysigare än när hon sover nära tycker jag. När började era barn sova i eget rum? Vi har ju ett inrett barnrum till E men jag vill ha kvar henne hos oss så länge som möjligt. Hon kommer ju liksom sova i eget rum såååå många år sen. Jag ser ingen anledning till att vänja henne vid att sova i eget rum redan nu, men jag är nyfiken på hur ni andra tänker? Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka locka mitt hår… Jag är verkligen sämst på det så Angelica brukar hjälpa mig men det tror jag inte att hon hinner nu.

image

Älskar fingrarna! <3

 1. Therese skriver:

  Min äldsta tjej på 2,5 år ligger här bredvid mig just nu och sover och minstingen på 8 månader ligger på andra sidan av mig och sover! Pappan ligger i annat rum och sover, (hans klocka ringer så tidigt och den ringer så länge så alla vaknar om man sover i samma rum!)

  Jag tänker samsova så länge mina barn vill sova hos mig. Kommer en tid när dom inte vill de och då lär man väl längta ihjäl sig efter dom!
  Har en fundering om att köpa en egen säng till min äldsta tjej, men ha den i vårt sovrum. Får se omfunderingen blir verklighet eller inte. 🙂

 2. ida skriver:

  Min son fyllde precis 2. Vi sover fortfarande tillsammans 🙂 vi har en 180 säng och en 120 bredvid. Lillen sover i 120 sängen som är lite lägre tills vi går o lägger oss. Då brukar han vakna till och komma o gosa i våran säng. Men om en vecka flyttar vi till större och då kanske vi provar med att sova i eget:) tror dock han kommer vilja samsova ett tag till 🙂

 3. Johanna skriver:

  Vår lilla tjej fick flytta ut när hon var strax under 3 månader. Vi började med läggningsrutiner och körde hela kalaset på en gång, dvs. somna kl 19, sova i egen säng och eget rum. Innan låg hon i sitt babynest i vår säng och hände mest med i våra rutiner (sova ca 23). Det var så klart mysigt men jobbigt att behöva smyga och knappt tordas vända sig. När hon flyttade ut kändes det som att alla sov bättre.

 4. Våran dotter är 14 månader och sover i vårt sovrum ännu:) ibland vaknar hon på natten då lyfter jag upp henne och då somnar hon om direkt i våran säng 🙂 Känner ingen stress med att hon ska sova i sitt rum den tiden kommer som du skrev.. Kram!

 5. Malin skriver:

  Våra barn har sovit hos oss till de var ca 3 år Dock alltid i egen säng. Ett tag sov vi alla 4 i samma rum Kändes inte rätt att storasyster skulle flytta till eget när lillebror kom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..