6 månader idag

Hipp hipp hurra hurra hurra grattis älskade Elsa på din 6-månadersdag! Tänk att du har varit en del av våra liv i ett helt halvår och att du om lika länge till fyller 1 år. Det är sant som de säger att tiden går otroligt fort. Det känns som att det var nyss du kom till oss efter en lång graviditet och en väääldigt lång förlossning. Du var efterlängtad och otroligt älskad från första stund lilla E. Jag önskar att alla som vill ha barn får det, för det här har utan tvekan varit de bästa 6 månaderna i hela mitt liv. Elsa – jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till!

IMG_7853
image
image
 
Skärmavbild 2015-04-15 kl. 21.11.57
elsa_bebis

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

IMG_4809

image

image

 1. Emy skriver:

  Elsa är seriöst den sötaste ungen ever <3

 2. Cissi skriver:

  Så underbara bilder! Stort grattis till lilla Elsa, och till er förstås 😉

 3. Så ljuvligt och grattis till fina tjejen!! Det är verkligen det bästa som kan hända i livet! Jag är så otroligt tacksam att jag har min lilla son ♥ ha en underbar dag 😀

 4. Karin skriver:

  Underbart fina bilder!
  Grattis till Elsa på 6 månaders dagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..