Veckan som gått

Jag lånar den här listan av Sofie igen. Det är verkligen ett grymt bra sätt att sammanfatta veckan på.

Vad har varit bäst i veckan?
Det bästa den här veckan har varit att det har varit en relativt vilsam vecka och det behövdes efter Elsas dop förra helgen. Veckan som kommer är lite mindre vilsam men det är bara roliga saker + lite jobb.

Vad har varit sämst i veckan?
Det har varit en väldigt bra vecka så jag har ingenting som har varit sämst faktiskt. Skön känsla!

Vad har du sett för filmer?
Jag tror att det var förra veckan vi såg Jurassic World. För er som gillade Jurassic Park inte har sett den här nya än, se den! Den var riktigt riktigt spännande.

Har du gråtit något?
Jag gråter varje vecka. Oftast för att jag blir rörd över något men varje söndag gråter jag av skratt. Varför då undrar ni? Jo, på söndagar spelar jag och Angelica in Tvillingpodden och det är lika roligt varje gång. Morgondagens avsnitt heter ”Olofs lille revben”.

Vad längtar du efter?
Jag längtar till fredag då jag och Angelica får nycklarna till kontoret. I helgen ska vi renovera och jag är så himla peppad på att komma igång! Jag har som vanligt tusen idéer för mig och Angelica. Min nya idé går ut på att vi ska designa inbjudningar och cupcake/tårtdekorationer och sälja på en webbsajt. Kul va? 😀

Vad har du ätit mest av?
Banaaaaan! Snart förvandlas jag till en banan.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Not about angels – Birdy. Så bra låt!

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Applåderande händerna, hjärtat och emojin som skrattar så den gråter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..