Tvillingpodden avsnitt 51

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden! Tänk att vi spelade in vårt första avsnitt för snart ett år sen. Det är helt otroligt vad mycket som har hänt under det här året. Ni är så många som lyssnar och det är så himla roligt! Ni hittar avsnittet i poddcasterappen och på tvillingpodden.se. 

image

  1. Sara skriver:

    Hej! Lyssnade just på podden. Ett av dem bästa avsnitten 🙂
    Ville bara säga att min dotter är 2 år oh sover i sin säng i mitt sovrum. Ibland hela nätter och ibland klättrar hon upp till mig 🙂 hon har ett eget rum men vågar eller orkar inte ens testa att hon ska sova där för så vi har de nu funkar perfekt 🙂
    Sen vet jag ju dem barnen eller snarare bebisarna som sover i eget rum oh att föräldrarna springer in oh ger nappen..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..