Veckans invägning

Imorse var jag supernervös innan invägningen trots att jag har skött mig exemplariskt. Jag vet ju att det kan gå upp och ner trots att man sköter sig. Jag trodde faktiskt att vågen skulle visa plus den här veckan eftersom att förra veckan och förrförra veckan var så mkt ner. Men ICKE! Vågen visade MINUS 1,7 kilo! Jag är så jävla glad. Och stolt – igen. Nu är den totala viktminskningen hela 9,4 kg. Mitt första delmål är 10kg till julafton och om det fortsätter såhär så kommer ju det garanterat att uppnås. Jag och Angelica har precis varit ute på en riktigt lång långpromenad på 1,5 timme i isande kyla och strålande sol. Så himla härligt!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan

FullSizeRender-20

 1. Bra kämpat!! Det vore kul om du ville skriva lite om vad du äter på dagarna och skriva lite recept. Går själv på Viktväktarna och det är så bra med tips!

 2. Hej Jessica!
  Jag ska just börja med Viktväktarna själv! (Tyckte minnas att du kör den kosten) jag undrar vad ditt bästa tips är för att lyckas? Vad är svårast? Kram

  1. Hej Emma! Ja, precis det är Viktväktarna jag kör. Jag kör online. 🙂 Mitt bästa tips är att inte ge upp oavsett vad. Vågen har visat plus men jag har ändå inte gett upp. Det svåraste var att komma in i att väga/mäta allt i början, men man vänjer sig snabbt. 🙂
   Stort lycka till! Kram!

 3. Har en liten fråga till dig. Jag har själv kommit igång med Vv och undrar om du har tips på några bra recept? Tack för en trevlig blogg 🙂

  1. Hejsan! Tack!
   Jag är verkligen inte bra på att laga mat och jag tycker inte att det är så kul. Här hemma är det oftast Ibbe som står för matlagningen och det blir väldigt mycket husmanskost. Köttbullar + potatis, köttfärssås + spagetti, lax och ris och sånt. 🙂 + massa grönsaker! Lycka till! 🙂 Kram

 4. Wooow duktiga du!! Jag har lyckats gå ner 5 kg på en månad med barnvagnspromenader och äta bättre! 🙂 I början gick det fort neråt, nu är det lite kämpigare. Men bara att köra på. 10 kg kvar till vikten jag hade innan graviditeten, 15 till min målvikt. Hejja dig, du inspirerar mig att fortsätta! 🙂

 5. Fy fasen va bra du är!!! Lyft tio kg nånstans och inse HUR fantastiskt det är!!! Vad du besparar kroppen att släpa på!

 6. Du e ju helt galet grym!!! Grattis! Funderar själv på att börja online med Viktväktarna men tycker det är lite dyrt…? Vad betalar du? Kan du inte fixa en bra deal så man kan få prova en gratis månad eller nåt?! För e jag nöjd så betalar jag gärna men skulle vilja testa först!

 7. Åh du är så jäkla duktig!!
  Kan du inte skriva någon gång hur du äter för att tappa dessa kilona? Skulle vara intressant och kanske inspirerande!
  Fortsätt kämpa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..