Veckans invägning

Imorse var jag supernervös innan invägningen trots att jag har skött mig exemplariskt. Jag vet ju att det kan gå upp och ner trots att man sköter sig. Jag trodde faktiskt att vågen skulle visa plus den här veckan eftersom att förra veckan och förrförra veckan var så mkt ner. Men ICKE! Vågen visade MINUS 1,7 kilo! Jag är så jävla glad. Och stolt – igen. Nu är den totala viktminskningen hela 9,4 kg. Mitt första delmål är 10kg till julafton och om det fortsätter såhär så kommer ju det garanterat att uppnås. Jag och Angelica har precis varit ute på en riktigt lång långpromenad på 1,5 timme i isande kyla och strålande sol. Så himla härligt!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan

FullSizeRender-20

 1. Martina skriver:

  Åh du är så jäkla duktig!!
  Kan du inte skriva någon gång hur du äter för att tappa dessa kilona? Skulle vara intressant och kanske inspirerande!
  Fortsätt kämpa!

 2. Therese skriver:

  Heja dig! Bra kämpat!

 3. Linda skriver:

  Du e ju helt galet grym!!! Grattis! Funderar själv på att börja online med Viktväktarna men tycker det är lite dyrt…? Vad betalar du? Kan du inte fixa en bra deal så man kan få prova en gratis månad eller nåt?! För e jag nöjd så betalar jag gärna men skulle vilja testa först!

 4. Anne skriver:

  Fy fasen va bra du är!!! Lyft tio kg nånstans och inse HUR fantastiskt det är!!! Vad du besparar kroppen att släpa på!

 5. Camilla skriver:

  Du är en stor inspiration, super bra gjort

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..