Frågestund om Viktväktarna

Goood morgon! Jag får väldigt många frågor om min viktminskning och Viktväktarna och jag försöker svara på alla kommentarer, men jag tänkte att vi kan ha en samlad frågestund om det. Vad vill ni veta? Fråga nere i kommentarsfältet så svarar jag på alla frågor imorgon. Det går även bra att maila din fråga till Jessica.lagergren@gmail.com. 🙂

image

 1. Hej! Grattis till dina resultat med Viktväktarna! Jag funderar på att gå med där och känner mig mer än taggad när jag ser hur du lyckas vecka till vecka. I början vv använde väl du ett fitbit armband? Använder du det fortfarande och har det hjälpt dig med dina resultat?
  Mvh Malin

 2. Linda skriver:

  När kommer svaren? Väntar förväntansfullt!!

 3. Elma skriver:

  Jessica Jessica! Jag behöver dina bästa bästa tips!
  Vad äter du en vanlig dag?
  Väger du all mat?
  Hur tränar du?
  Hur löser du fredagsmyset och helgen(min stora fälla)
  Använder du dig av all vb?
  Längtar till svaret!
  Du är grym

 4. Anna skriver:

  Jättebra jobbar, vad är nästa mål?
  Kör du amningsprogrammet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..