Majskrokskompisar

Elsa älskar majskrokar. Och då menar jag älskar. Hon blir galen när majskroken har smält och är borta. Det mesta hamnar utanför munnen, men det lilla hon får i sig blir hon genomlycklig av. Ikväll fick jag och Elsa äta middag hos Angelica och Stefan och Elsa satt bredvid kusin Alice och käkade majskrokar. Dom är så himla gulliga tillsammans och det är väldigt roligt att Elsa börjar uppskatta Alice sällskap. Tänk vad roligt dom ska ha under sin uppväxt! Jag hoppas att de kommer att känna sig mer som syskon än kusiner och att vi alltid kommer att bo nära varandra.

FullSizeRender-21

  1. Madde skriver:

    Nej men vad lika de är! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..