Gäster i Vardagsfesten

Jippidooo idag har avsnittet av Vardagsfesten kommit ut där jag och Ibbe är gäster. Vardagsfesten är en pod om bröllop och jag och Ibbe ställer tusen frågor om vår stora dag. Vilka måste man bjuda? Hur väljer man tärnor och hur mycket får ett bröllop kosta? Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt av Vardagsfesten HÄR. Vi är med i avsnitt 39. Det är Johanna Kajson, Emilia Kajson och Mia Landén som ligger bakom denna fenomenala podderutti! Det var hur kul som helst att vara deras gäster och jag hoppas att vi får vara det igen sen när det börjar dra ihop sig. Hoppas att ni vill lyssna! 🙂

image

  1. Emma skriver:

    Vilket mysigt avsnitt!! Jag håller med tjejerna till max om att ta in hjälp från studerande. Tex brudbuketten. Är själv utbildad som florist och vet att det kostar extra om du beställer just en brudbukett. Det finns massvis med duktiga floristskolor som säkert ställt upp på att göra en magisk bukett till billigare peng. Vet inte om ni bokat lokal med mat som ingår, annars finns det säkert också hotell och restaurang skolor som erbjuder såna tjänster. Angående kuvertavgiften håller jag med tjejerna om att det är bättre och be om pengar till kommande bröllopsresa än att be om att gästerna ska betala för sin mat, då hade pressen ökat för mig om att den måste vara prima kvalitet. Ni kommer få ett underbart bröllop och jag hoppas på följa med på er resa till den speciella dagen!!

  2. Men så roligt det lät! Den ska jag absolut lyssna på!

  3. Hanna skriver:

    Lyssande! Dig har jag hört i tvilligpodden några gånger så dig vet jag ju hur du låter. Men Ibbe är ju lite mer hemlig, men fasen vad mysig och trevlig han verkar!

  4. AM skriver:

    Vad trist med så dåligt ljud i podden! Orkade faktiskt inte lyssna klart.. Men hoppas ni fick massor av inspo 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..