Bloggaw på Loppi

Igår var jag och Angelica inne i stan på Loppi bloggaw. Det var supertrevligt och Philips var värdar för kvällen. Efter deras genomgång av deras sortiment ville jag ha en av varje – på riktigt. Som tur var fick vi julklapp av Philips och jag fick en steamer som man använder istället för strykjärn. Så jävla glad för den. Orimligt lycklig, haha.

Nu ska jag och Angelica iväg till olika butiker och fixa det sista till kontoret. Jag är så glad att vi från och med söndag ska podda där varje söndag. Tänk vad härligt att bjuda in gäster dit!!

image
image
image

  1. Linda skriver:

    Tjenis penis (ja,, använder den hälsningen lite för ofta o inte alltid i passande situationer) i senaste podden pratade ju ni om runkning, jag tycker att när man tar av plasten på gurkan påminner lite om det, haha inte så nära egentligen. Spontant vad tänker ni när ni drar av plasten på gurkan?

  2. Lena skriver:

    Kollade precis hur det går för er med insamlingen, wow! Heja er och alla som skänker! Så underbart att folk skänker det dem kan. Så som: Adam 20 kr
    Skänker min veckopeng – jag kan äta godis nästa helg

    Underbart initiativ av er och härligt när folk offrar sitt lördagsgodis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..