Tårtan är klar

Såhär gjorde jag tårtan steg för steg i bilder! Jag spacklade den med glasskräm, sen spritsade jag smörkräm i olika nyanser av rosa, för att sedan släta till. Alla figurer har jag gjort i sugarpaste. Fyllningarna är chokladmousse, hallon/grädde och glasskräm.

image
image
image
image
image
image

  1. Therese skriver:

    Säger det igen! Du är jätte duktig! Så glad hon måste blivit!

  2. Stina skriver:

    Skrattade så mycket åt senaste podavsnittet!! Och sången när Ibbe var med och la stämma. Wow vad fint! 😀

  3. Anne skriver:

    Så duktig du är och så glad tjejen ska bli!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..