1:a advent: En bild på dig från i år som symboliserar vem du är

En bild som symboliserar vem jag är… Supersvårt! Jag skulle vilja lägga upp en bild av mig tillsammans med Elsa eftersom att jag sedan 6 månader tillbaka är mamma. Jag skulle också kunna lägga upp en bild på mig och Angelica som symboliserar att jag är tvilling. Men det måste ändå bli en bild på mig och Elsa för det är det som symboliserar mig det här året allra allra bäst. Hon är utan tvekan det största och bästa som har hänt mig.

Skärmavbild 2015-11-29 kl. 22.07.57
Detta är en del i Johanna Kajsons julkalender – vill du också vara med genom din blogg eller instagram så kan du läsa mer här.

  1. Åh vad fint! Jag och min 7 månaders bebis symboliserar definitivt vem jag är idag också! Väntar förväntansfullt på VV-svaren, är super taggad att börja efter julen! 🙂
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..