Älskade kusiner

Alltså det här måste vara den roligaste bilden på Elsa och Philip – någonsin! Man ser hur mkt Elsa tycker om Philip, haha! På riktigt gör hon det. Hon är väldigt nyfiken på honom och sträckte sig fram för att pussa på honom. Så gulligt! Tänk vad kul alla tre ska ha tillsammans i livet, Elsa, Philip och Alice.

image

  1. Anne skriver:

    Haha.. Ja vi får hoppas på trevligare stunder för Philip tillsammans med tjejerna! 🙂 Ser ut som näsan är på väg att ryka! Ler när jag tänker på all kärlek, allt bus och helt enkelt vilken fin barndom de kan uppleva tillsammans. Ni är lyckligt lottade!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..