Tvillingpodden – nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden! Det är avsnitt 52 och exakt ett år sen vi satte oss ner för att spela in första avsnittet. Vi hade ingen aning om hur det skulle mottas eller om ens en person skulle lyssna. Det har varit ett helt otroligt år där Tvillingpodden har utvecklats och blivit en del av vår vardag och veckans höjdpunkt när vi ska spela in! Ni hittar avsnittet på Tvillingpodden.se och alla andra avsnitt. Det går även att lyssna i podcasterappen. Hoppas att ni vill lyssna!

  1. Lina skriver:

    Älskar er podd! Höjdpunkten på måndagen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..