Veckans invägning

Den här veckan visade vågen +0,3. Jag veeet ju att kroppen kan bete sig så och gå upp och ner, och 0,3 är ju en piss i mississpipiii men jag blir iaf lite besviken. Jag måste sluta bli besviken. Jag är så jäkla nära att nå mitt första delmål på 10 kg så det hade varit heeeelt fantastiskt om det hade varit -0,3 istället. Jag är iaf helt övertygad om att jag kommer att nå det målet innan jul vilket ju faktiskt var planen från början. Jag har gått ner totalt 9,1 kg. 0,9 kg kvar på 24 dagar. Det kommer att gå. Det måste gå! Hur går det för er andra som också kör Viktväktarna? Pendlar er våg också upp och ner? Efter förra gången vågen visade + kom ett jättetapp veckan efter. Vi håller tummarna för det! I eftermiddag kommer svaren upp på frågestunden om VV och min viktminskning. Jag har fått tips om att mäta också och har inte gjort det. Jag borde faktiskt göra det för att se om måtten ändras även om inte vågen gör det för att känna mig ännu mer peppad.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 

IMG_5332

 1. Anna J skriver:

  Duktig
  Kämpa på! Som du säger. Man kan fastna på platåer. Det kommer lossna.

  Jag var med i VV för typ 14 år sedan. Gick ner knappt 20 kg. Älskade snabbmat, fika och godis…idag blir jag inte ens sugen. Mitt största råd till dig är att (när/om du känner dig redo) avstå socker helt i 6 v. Då gör du av med beroendet och jag lovar att det inte kommer smaka gott ens.

  Jag har efter att jag nådde min målvikt gått upp 30 kg båda mina grav. Gick ner allt mellan 1an och 2an på ett år och nu sex månader senare med 3an har jag 4 kg kvar.

  Min poäng – det kommer inte ständigt vara en kamp utan när man väl kommit i mål och de nya rutinerna blivit vardag så flyter det bara på.

  Kul att du inspirerar så många andra med! Heja dig!

 2. Susanna skriver:

  Tycker att det syns så bra på dina foton att det händer grejer! Du är så duktig och förtjänar att få så mycket pepp. Tror du att det beror på snabbmaten du ätit denna vecka? Brukar ju innehålla mer salt som binder vätska. Så misströsta icke! Nästa gång är det neråt igen. Kämpa på! Hejar på dig. Tror faktiskt att du kommer krossa målet.

 3. Hej söta! Så kul att läsa din blogg!
  Kan du inte skriva ut lite fler matscheman? 🙂
  Typ vad du äter om dagarna!

 4. Jenny skriver:

  Kämpa!! Jag började också med VV i helgen då jag blev inspirerad av dig!
  När svarar du på frågorna om VV som du fick? Vore roligt att läsa!
  Ha en fin dag! Kram

 5. Sanni skriver:

  Du är super duktig! Hejja!! Om du har ätit mat som innehåller mycket salt kan det vara förklaringen till pluset på vågen. Mc Donalds maten, tror jag, innehåller en hel del salt! Det är säkert vätska, du blir av med det på nolltid! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..