Veckans invägning

Den här helgen var första gången jag gick över min veckobonus (Viktväktarna). Innan har jag varit 100% strikt men jag var ute i lördags och översteg mina points när jag tog in min tredje shot, men det var det värt för jag hade superkul! Vågen visade ändå minus idag. – 1,0 kg för att vara exakt! Det betyder att jag nu har nått mitt första delmål – 10 kg innan julafton. Min totala viktminskning sedan den 28/9 då jag startade med Viktväktarna är 10,1 kg. Helt otroligt härlig känsla! Dock har jag en liten sorglig känsla i kroppen som överskuggade glädjen. Igår tog jag en bild som jag tänkte skriva ett inlägg till om min kropp. Jag har försökt hitta skidkläder eftersom att vi ska till Åre på torsdag men min nedre del av kroppen drar XXL i MANSBYXOR. Jag skojade om det här i veckans poddavsnitt, men det är faktiskt inte roligt. Det är förnedrande. När jag låg och funderade på det igår kväll tänkte jag att jag kan lika gärna skita i allt. 10 kg spelade liksom ingen roll, jag kan ändå inte ha den största storleken i kvinnliga skidbyxor från en vanlig sportaffär. Jag kände mig som världens största person. Men efter en natts sömn och minus på vågen känner jag mig ändå stark. Jag är fan en superperson! Jag är 100% mamma, frilansar som journalist, poddar, bloggar och försöker hålla någorlunda städat hemma och ändå lyckas jag gå ner 10 kg på lite mer än två månader. Jag förtjänar faktiskt inte att jag klankar ner på mig själv. Jag ska ge mig själv en klapp på axeln och världens längsta kram – för jag är så jävla grym!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan

Här är den – underkroppen som drar XXL. Nu även kallad superkroppen. Tänk vad kropp och hjärna kan åstadkomma om de bara samarbetar!

FullSizeRender-25

 1. V skriver:

  Sjukt bra kämpat! Va stolt över dig själv 🙂

 2. Linda skriver:

  Du är supergrym! Jag är så jävla imponerad!

 3. Johanna skriver:

  Bra jobbat och grattis till att du nått ditt mål.
  Angående mansbyxorna… Tänk på att de inte är sydda för tjejer. Mansbyxor är sydda för mån som har smala höfter och vi kvinnor är ju breda just där. Så även om du går upp i storlek på dem blir de ju inte så mkt större över höften som man skulle vilja eftersom de inte är sydda på sånt sätt. Tycker du ser grym ut!

 4. jessica skriver:

  Hej! Jag tycker du har en fantastisk figur. Så där ser en kvinna ut. Kilon sätter sig olika på olika kroppar och det är fint. Det bästa vi kan ge våra barn är att älska oss själva som vi är precis som vi älskar dem som de är. Jag har oxå därför bestämt mig för att älska alla mina kilon och anstränga mig för min hälsa och styrkas skull inte för utseendet eller storlekar på kläder! Lycka till med din resa!

 5. Susanne skriver:

  Jessica du är grym!
  Va duktig du är 10 kg redan:)
  Bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..