Veckans invägning

Vi har ju varit i Åre sedan i torsdags och jag glömde min hushållsvåg hemma. Jag är extremt noga med att väga/mäta precis allt jag äter så först fick jag lite panik. Men efter att jag har hållt på med Viktväktarna i 10 veckor nu så har jag mer koll än jag faktiskt trodde. Jag vet ju på ett ungefär hur mycket 80 gram pasta är, 100 gram lösgodis osv. Mycket kan man också knappa in antal av i bloggen, tex tacoskal och tillsammans med mitt sunda förnuft blev det min räddning. Dock var vi ute och åt middag i lördags som slutade med x-antal drinkar som jag inte förde in i appen. Vad visade vågen idag då? Först trodde jag att batterierna var slut i vågen för den startade inte på en gång, men så lätt skulle jag inte slippa undan. Och TUR var väl det för jag har gått ner 0,6 kg på en vecka. Jag är så glad och nöjd. Nu har jag gått ner sammanlagt 10,7 kg sen start med VV den 28/9. Det ska bli så skönt att krossa tian. 11 kg låter fantastiskt mycket mer! Jag satsar på det innan julafton. Förut var mitt mål att gå ner 10 kg till jul, men det klarade jag en bra stund innan så nu måste jag ha ett nytt mål. Hur går det för er andra som försöker gå ner i vikt?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan

FullSizeRender-2

 1. NN skriver:

  Hejja dig!
  Har själv gått ner 45kg från oktober till oktober och vet vilken utmaning det kan vara. Men det går bara man bestämmer sig och är på en plats i livet då det faktiskt är möjligt! (Hade aldrig klarat detta för säg tre år sedan, men nu var det ‘bara att göra’t’.) Bra kost, medvetenhet och vardagsmotion tar man sig lång på! Sen älskar jag känslan av att känna mig starkare och framförallt piggare än nånsin.
  Du är hur dom helst super duktig, ville bara säga det 🙂

 2. Therese skriver:

  Så duktig du är! Blir så glad när andra lyckas med sina mål! Sen den 16 nov har jag gått ner 3,5 kg! Är bara 7 kilo kvar tills mitt första delmål är nått! Äter inte efter nån speciell diet. Undviker onödigt socker och går promenader, idag började jag även på lite styrke träning! Så heja
  oss!

 3. maya skriver:

  Åh vad kul, vad grym du är! 10 kg är väldigt bra kämpat på sån kort tid 😀

 4. Sandra skriver:

  27 kg sen jag fick mitt andra barn i januari 🙂 Nu går det segt men jag kämpar på! 6 kg kvar!

 5. Anna skriver:

  Hurra hurra! Jag har gått ned 5 kg på 6 veckor, med LCHF. Mår grymt bra av den kosten. (Har gått upp 10 kg senaste året av ”vanlig kost”, så jäkla trist.) Har dock precis fått reda på att jag har låg produktion i sköldkörteln (= låg ämnesomsättning) så med Levaxin kanske jag får ännu mer fart på viktminskningen, hehe. Motivationen är en bebis, efter en tid av ofrivillig barnlöshet nu. Lycka till med ditt mål!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..