Ni är helt otroliga!

Jag sitter och går igenom era kommentarer och tårarna rinner ner för mina kinder. Ni är så otroligt omtänksamma, kärleksfulla, varma och fina människor. Jag är så tacksam över att ha er som en del av mitt liv. För vet ni, även om vi inte känner varandra allihopa personligen så utgör ni en stor del av mitt liv. Jag önskar att jag kunde få träffa er alla en och en och ge världens längsta kram. Ni betyder så otroligt mycket för mig och jag är stolt över er. Stolt att ni vågar stå upp för vad ni tycker och stolt över att ni vågar. Det är tack vare er jag vågar vara så öppen och ärlig här. Om jag inte visste att ni backade upp mig vet jag inte om jag hade vågat. Tack för att ni läser. Tack för att ni kommenterar. Tack för att ni engagerar er på ett helt otroligt sätt! Jag såg flera av er som inte hittade till gruppen på fb. Sök på: Hylla en förälder! Eller maila mig på fb så kan jag bjuda in er! Nu ska jag iväg på julbord så det blir till att torka tårarna och krama Snyltis extra hårt idag (inte så hårt så att det gör ont givetvis, men det fattar ju ni.) TACK!!

IMG_6143

 1. Anne skriver:

  Nu byter jag ämne helt! Hittade en fin text om vikt, bantning och om att vara nöjd med sig själv. Anna Hallen är LCHF-guru men texten kan man gilla oavsett hur mam går till väga. http://www.annahallen.se/varfor-lyckas-vissa

  Så gott att se hur många som stöttar i en svår stund. Mörkret vinner inte över ljuset. Låt ditt ljus fortsätta lysa Jessica!

 2. Jag blev så otroligt upprörd & provocerad av att det ens fanns en sådan grupp på fb, admins svar till dig…. Det går inte ens att kommentera :/ Vad kommer tex dennes barn växa upp och bli för vuxna?
  Du verkar vara så otroligt varm, äkta & en fantastisk mamma till Elsa, måtte aldrig någon få dig att tvivla på det!
  Älskar bloggen!
  Kram

 3. -M skriver:

  Tack för att du vågar vara så underbart ärlig och härlig! Det är så befriande att gå in här och få sig ett skratt men också få en ”du är inte ensam” kram när bebis livet känns tufft ibland, för det gör det i mellanåt och tack för att vi får ta del av dina roliga och kloka funderingar (*)

 4. Tina skriver:

  Du är grym! Det gör mig ont att någon/några får dig att tvivla på hur bra du är!

 5. Emma skriver:

  Du Jessica, betyder mycket för mig! Du är så äkta, med båda fötterna på jorden. En sann förebild för mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..