Städdag deluxe

Ni vet när man börjar städa sin gamla vanliga städritual men kommer på sig själv att torka av varenda kökslucka, gnugga lister osv och tittar på klockan och inser att hela dagen har gått. En sån dag har det varit idag. Både Ibbe och jag kom in i ett städflow och rensade/tvättade/sorterade/skrubbade/skuradeochhöll på. Vi hade bestämt att vi skulle handla gran efter att vi hade städat. Nu säger realistiska Ibbe att klockan är för mycket för det. Att vi borde handla mat och sen ta kväll. Han har sjävklart rätt. Jag räknar aldrig efter om det är rimligt att hinna det ena eller andra. Jag kör på och så får det gå som det går. På det sätter kompletterar vi varandra på ett helt fantastiskt sätt. Tänk om båda var lika spontana och okontrollerade som jag. Då skulle vi äta middag vid 23 varenda dag. Nu ska vi åka och köpa mat och ta kväll. Vad gör ni ikväll? Vad kul att ni är så många som hittat till fb-gruppen ”Hylla en förälder”. Ni är bäst!

image

  1. Johanna skriver:

    Åh vad fint! Kan du inte visa fler bilder från huset? 🙂

  2. Era stolar, hur stabila är de? Är ju inne på att köpa såna men vi har ganska tunga/stora människor i vår krets och stolar vi har haft tidigare och de vi har nu har liksom inte överlevt:/ Älskar ju de där men har ingen lust att köpa dem om de inte klarar över 100 kg så vad tror du? 🙂

    Kram!

  3. Jag är med nyfiken på hur det ser ut i ert hus,ser ut som det är super fint! 🙂

  4. Tina skriver:

    Fint! Kan du inte visa lite mer bilder från huset?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..