Tvillingpodden 2.0

Nu sitter jag och Angelica på kontoret och ska jobba hela dagen. Eller ja, halva dagen kanske. Vi ska spela in Tvillingpodden och sen styra ett roligt frilansjobb som vi ska göra tillsammans. Jag kommer såklart att berätta mer om det när det är klart. För er som följer Angelicas blogg så har ni läst att vi kommer att göra vissa förändringar/förbättringar med podden. Vi har gett podden det här året att utvecklas och känner att vi vill uppgradera podden och göra den snäppet bättre. Vi kommer dels att ha olika teman på varje avsnitt och mer rikta in den mot graviditet/förlossning. Dessutom tänker vi att vi ska ha gäster i var tredje avsnitt. Drömgäster i podden för mig skulle vara Blondinbella, Knivlisa och Claudia. Vi vill såklart ha lyssnare som gäster också. Vill du vara med och berätta om din graviditet och/eller förlossning? Vilka gäster skulle ni vilja att vi bjöd in? Podden kommer fortfarande vara en humorpodd men med lite färre historier om våra ex-ligg. En och annan snopp kommer såklart att slinka in.

FullSizeRender-3
Jag kallar den: Angelica & den förmultnande hyacinten.

  1. Jag kommer! 🙂
    Tror eran podd kommer fortsätta vara kanon bra och kommer kanske utvecklas ännu mer, vad kul att ni verkligen satsar på den! Lyssnar på mina barnvagnsprommisar varje måndag och älskar din facebook grupp som du startade. Har noll komma noll mammakompisar så känns så skönt att ha ett nätverk där man kan ställa frågor och få massa olika svar.
    Tack! Kran

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..