Granen är äntligen på plats!

Jag fick tjata lite på Ibbe att vi skulle åka iväg och köpa gran men nu är det gjort! Vår första jul tillsammans köpte vi en gigantisk kungsgran för 800kr. Förra året tror jag också att vi köpte en kungsgran fast en mindre och betydligt billigare. I år känns det inte lika viktigt att granen är helt enorm och orimligt dyr. Det kanske är för att vi väljer att lägga fokus på något helt annat. Samma sak med julklapparna. Förra året fick jag typ 41 julklappar från Ibbe. Det var såklart kul, men helt galet. Jag satt och öppnade julklappar i en evighet medans de andra satt och gäspade. I år har vi bestämt att vi ger varandra varsin julklapp med ett värde på max 200 kr.

IMG_6307
Här är årets gran. En helt vanlig rödgran som kostade 450kr. Inte för liten och inte för stor. Den är precis lagom till vårt vardagsrum och jag längtar efter att klä den. Vi kommer att klä den kvällen innan julafton, samtidigt som vi griljerar skinkan. Men jag måste erkänna att det kliar i fingrarna att klä den redan nu. Dock ska jag ta en sväng förbi Åhléns imorgon och köpa belysning och lite fler kulor. Visste ni att de har halva priset på julsaker nu? Förr om åren köpte Angelica och jag ofta julklappar dagen innan julafton eller på själva julafton.  Det är sååå lugnt i butikerna då. I år är vi liiiiite före och köper julklappar dan före dan, alltså imorgon! Åh, vad härligt det ska bli med jul!

 1. Tina skriver:

  Fin gran!
  På tal om ingenting. Vi vet ju lite om hur du och ibbe träffades. Men hur länge har ni varit ett par?
  Och självklart, god jul i stugan!

 2. Ååååh va fin gran!
  Vi har också haft samma tradition med att klä granen och griljera skinkan på kvällen den 23e men iår har jag syndat och klädde den igår. Tänker att bebis kan komma när som helst så jag vill ha allt klar 😀

 3. Rebecka skriver:

  Hahaha, ser att kisen är redo för graninspektion 😀 Känner igen det där, har en katt här hemma som helst av allt i världen vill sitta på toppen av vår gran och slå ner aaaaalla våra julkulor, inte jättepoppis hos mig och sambon dock xD Kram och god jul!

 4. Åh vilken fin gran! Nästa år blir det riktigt julgran för oss med även om vår plastgran är fin den med (ser ut som en riktig) men den ger inte samma känsla. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..