Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Jag och Angelica pratar bland annat om Tvillingpodden 2.0, en vit manskskjorta som helt mystiskt har dykt upp hemma hos oss. Vi pratar även om att få till det med någon på en maskerad… Hoppas att ni vill lyssna! Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i podcasterappen!

  1. Linda skriver:

    Jag håller med dig totalt och tycker att du borde titta på Ingenting är omöjligt med Gunde Svan. Vet dock inte om du kan hitta det på internet. Det gick på TV for många år sedan. Det är precis samma koncept som du tror på: Inget är omöjligt, det är bara olika svårt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..