Veckans invägning

Imorse började jag gråta när jag såg resultatet på vågen. Inte för att jag var ledsen – tvärtom. Jag är så jävla glad! I fredags var jag på julbord och höll mig till mina points men blev så otrooooligt mätt och det kändes som att jag hade gått upp 3 kilo – minst. Vet ni vad vågen visade idag? – 1,4 kg. MINUS 1,4 kilo. Det är en heeeeeelt sanslöst bra siffra! VV har gjort om hela sitt system från propoints till smartpoints och i korta drag är numera är protein värt mindre points och socker/godis har nästan dubblats. Jag tänkte först att det skulle kännas jobbigt att äta ännu mindre godis på lördagar, men för mig har det känts precis tvärtom. Nu äter jag mer mat och är mindre sötsugen. Jag använder min veckobonus till godis eller annat onyttigt, men det blir i en mycket mindre mängd än innan. Hela tanken med min viktresa är ju inte bara att gå ner i vikt utan att hitta ett hälsosamt sätt att leva på. Vid nyår har jag varit medlem i 3 månader och det känns på riktigt som att jag kan leva på det här sättet. Det är liksom ingen diet. Och nej, jag får inte betalt för att skriva om Viktväktarna. Jag är inte sponsrad utan betalar mitt medlemsskap precis som alla andra. Jag känner bara att jag måste hylla VV eftersom att det är ett sätt att leva – inte någon hardcore diet där något är uteslutet. Idag ger jag mig själv en high five! Nu har jag tappat totalt 12,1 kg och jag nådde mitt nya delmål som var 11 kg till julafton. Mitt nya delmål är –15 kg till 30 januari.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:

– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan

FullSizeRender-5

 1. Rebecka skriver:

  Galet va bra siffra! Bra jobbat och kämpa på 🙂

 2. Em skriver:

  Heja heja!! Du är så duktig! ❤️

 3. Malin skriver:

  Sååå jäkla bra jobbat!! 😀 du är grym!!
  Veckans invägning för mig: -1,3 kg

  VV är såå bäst!

 4. malin skriver:

  Alltså sjukt vad duktig du är!!! Jag blir så himla imponerande och avundsjuk…. Vad hittar du din motivation? Hur gör du för att orka köra på? Har många kilon sen dottern föddes som måste bort jag trivs inte… Hjälp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..