Bästa gå-bort-presenten

Här är resultatet av varm choklad på sked. Jag hittade idén hos smakar.se här på Loppi. 

Du behöver: 

  • Choklad, ljus & mörk
  • Chokladpluttar
  • Minimarshmallows (eller valfritt godis)
  • Skedar (Jag köpte engångs)
  • Spritspåsar
  • Påsförslutare
  • Cellofan
  • Sidenband eller valfritt snöre

Så gör du: 
Häll i chokladbitar/pluttar i en spritspåse och slut tätt med en påsförslutare. Koka upp vatten i en kastrull och doppa ner spritspåsen där. På så sätt slipper du kladd och meck med vattenbad. Klipp hål i spritspåsen och spritsa ut önskad mängd choklad på skedarna. Jag la på extra chokladduttar och sen toppade jag med minimarshmallows. Sedan spritsade jag lite choklad över allt. Lägg alla skedar på en tallrik och ställ in i kylen tills de har stelnat. Lägg cellofan runt och fäst ett sidenband eller valfritt snöre. Klart att ge bort! När det är dags att äta/dricka doppar du bara skeden i en kopp med varm mjölk.

IMG_6509
IMG_6518
IMG_6522

  1. Vilken rolig och häftig present att ge bort, gillar själv lite udda presenter, Önskar Dig och de dina en GOD JUL !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..