Varm choklad på sked

Jag hittade det här perfekta tipset hos smakar.se här på Loppi och nu tänkte jag göra det själv. Det är ett superenkelt och fint sätt att ge bort varm choklad på. Man behöver bara choklad, jag köpte chokladpluttar så att man kan lägga i några pluttar i den smälta chokladen sen för utseendets skull. Sen tänker jag toppa med minimarshallows. Jag ska visa er det färdiga resultatet sen! Muuuuums!

FullSizeRender-6
Här hemma fixar och donar vi det sista inför julen. Jag slog in alla julklappar igår. Så skönt att vara klar med det. Ikväll ska vi klä granen och bara mysa. Imorgon är det Elsas första julafton!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..