God jul alla fina!

God jul till er alla fina läsare! Hoppas att ni har en magisk jul! Vi har precis öppnat alla julklappar och nu blir det julklappsleken. Ibbe överraskade med att boka en hotellnatt till lilla familjen så imorgon blir det hotellfrukost, mums!

image
image
image
image

  1. Lina skriver:

    God Jul! Det ser verkligen jättemysigt ut 🙂

  2. God jul finisar!

    Igår kväll innan läggdags hittade jag ditt inlägg om gruppen på Facebook som tagit en bild av ditt barn, men herregud! För det första, man får ALDRIG ta en bild av någon, spelar ingen roll om den görs om osv utan det är alltid upphovsrätten som gäller oavsett om du har en logga på bilden eller ej! DET är stöld och du kan anmäla det, admin verkar inte veta speciellt mycket om bilder & fotografier vilka lagar som gäller och att man faktisk som upphovsrättsman vackert kan fakturera eller anmäla en stulen bild, samt att hon har det bemötande hon har…pinsamt…och jag blir så himla ledsen över att det verkligen finns folk som pysslar med sånt, hänga ut folk och skriva skit om dom, bara för att höja sig själva en liten bit kanske? Nej fy! All kärlek till er & styrka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..