Tvillingpodden – årets sista avsnitt

Nu finns årets sista avsnitt av Tvillingpodden ute. Jag och Angelica har en stor frågespecial där vi svarar på lyssnarnas frågor och vi pratar bland annat om relationer, ger mattips och sminktips. En blandat kompott av ämnen kan man säga. Ni kan lyssna på avsnittet på tvillingpodden.se och i poddcasterappen. Hoppas att ni vill lyssna!

56

 1. Linda skriver:

  Jag arbetar som idrottslärare och kan lova er att man delar inte in lag på det viset längre… sanslöst att det ens förekom i skolans värld. Nej idag delar fröken in eller färdiga appar ex names in a hat in lagen. Mycket praktiskt, men ibland behövs frökenlottning (där man medvetet delar på vissa barn ect) men det vet barnen inte om när det sker.. 🙂 /Linda

 2. Andrea skriver:

  Hallååå! Hehehehejsan!!
  Undrar om det finns foton på er när Jessica inte står till vänster och Angelica till höger? Mindblowing om det finns 😉

  Ha det gött!

  1. Hahahahaha det finns det INTE kan jag lova! MEN bara för att du skrev så ska jag ta en sån bild idag! haha! Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..