Veckans invägning

Måndag igen och det betyder vägdag för mig. Jag räknade och mätte allt jag åt fram tills själva julafton. Då räknade jag i huvudet det jag åt som var i matväg men sen tänkte jag ”äsch, det är bara jul en gång om året”. En riktig klassiker såklart och det är egentligen ingen ursäkt att äta massa godis men där och då kändes det rätt. Jag slutade alltså räkna i torsdags kväll och började räkna points igen imorse. Vad visade vågen då? +0,8 kg. Och vet ni, det var det värt! Om det här hade varit för några år sedan hade jag sett det som ett misslyckande och lagt ner allt vad viktminskning heter. För det första hade jag struntat i att väga mig eftersom att jag visste att vågen skulle visa plus. Men det blir bara värre om man inte gör det. Det är bättre att se att mer mat faktiskt resulterar i plus på vågen och att mindre mat ger minus. Plus och minus helt enkelt! Nu ser jag fram emot en ny vecka! Idag gick jag en promenad på över två timmar och känner mig pepp på att vara supernoga igen. Hur går det för er andra som försöker gå ner i vikt?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan

FullSizeRender-7

 

 1. Frida skriver:

  Hej! Jag har precis börjat följa dig. Jag är oxå med i vv och det är såå bra. Jag vägde mig idag och vågen visade -0.2 å det trodde jag inte

 2. Linda skriver:

  Du är bäst duktiga och fina du!
  Jag är en av de där som vill komma i ”mitt livs form” till mitt bröllop till sommaren ☺️ Men vill även tillbaka dit jag var innan depressioner och skit kom in i mitt liv…
  Så sedan april 2015 har jag tappat 24 kg drygt, har inte vågat se vågen i vitögat riktigt än efter jul Har 5-6 kg kvar innan jag är i mål, och sen gör det ju inget om det blir lite heller

 3. Laren skriver:

  Oh vad jag längtar efter att kunna börja också! ammar just nu min 8 veckors gammal bebis men såå less på kilona,ditt inställning är härligt och du har gått ner massor, lycka till i fortsättningen! !

 4. Malin skriver:

  0,8 kg är typ bara vätska för dig 🙂 det är ju inte direkt nytt fett som fått fäste utan de där hekton försvinner rätt så snart! 🙂

 5. Malin skriver:

  +0,5 här! Men satte på mig min julklapp, en fitbit och satte min 5 månaders i bärselen och gick en powerwalk! Skönt! känner att ny kämpar glöd kom till mig!
  Kör du fortfarande med din fitbit? Äter du dina aktivitetspoints? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..