MoS och dejtnight

Idag har vi varit på äventyr till Mall of Scandinavia. Det var otroligt mycket folk så vi hann inte med så många butiker. Bara att äta lunch tog två timmar. Min fina vän Mickis och hennes familj kom och mötte upp oss så fick jag och hon lite egentid med varandra medans papporna fikade med barnen. Nu är jag och Ibbe på väg till stan för datenight. Vi har inte haft många såna sen Elsa föddes och det behövs mer än nånsin just nu tycker jag. Det ska bli mysigt att bara vara han och jag några timmar. Mormor är barnvakt och precis innan vi gick dansade lilla E och hon till mammas favoritartist E-type. Jag la upp ett klipp på det på insta, jessicalagergren heter jag där. Hoppas att ni får en fin kväll!

image

 

image

 

  1. Hanna skriver:

    Såg er i MoS idag! Men ville inte (läs vågade) gå fram och säga hej.. Älskar din blogg och podden! Du är grym! När jag läser bloggen och lyssnar på podden känner jag alltid att jag skulle inte banga på att få hänga med dig och Angelica en dag!
    Du är bäst!
    Kram Hanna

    1. Men Hannaaaa du skulle kommit fram!! Jag tycker att det är superkul! 🙂 Du får hänga på när vi ska ha tjejmiddag och utekväll i vår! 🙂 Stor kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..