Höjdpunkter från året som gått

Nu har det blivit dags att sammanfatta mitt 2015. För er som lyssnar på podden vet ni att jag kommer att göra en lista på saker som jag ska uppnå 2016, men innan dess är det hög tid att dra upp mina höjdpunkter från året som har gått. Vad har varit det bästa som hänt för er det här året? Här är mina topp 18 bästa händelser i kronologisk ordning.

1. Förra nyårsafton firade jag & Ibbe tillsammans med Angelica Blom och hennes Rasmus. Jag var gravid och det blev en relativt lugn men extremt trevlig och rolig kväll. Angelica är en av mina bästa vänner och jag hoppas att vi kommer att ses mer under 2016 än vi har hunnit göra under 2015.

Skärmavbild 2015-12-30 kl. 09.27.10
2. Tvillingpodden drog igång i slutet av 2014 och precis i början av 2015 låg vi etta i itunes. Det kändes så himla roligt att den gjorde succé från start. Sedan dess har lyssnarskaran vuxit på sig och det blir bara fler och fler som lyssnar. Hoppas att ni vill fortsätta lyssna under 2016, ni är bäst!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 09.33.57
3. Jag flyttade min blogg hit till Loppi. Det var helt fantastiskt att få det erbjudandet. Jag hade bara bloggat sen oktober 2014 men bloggen växte sig stor i raketfart och så hamnade jag här vilket jag är otroligt glad över. Att blogga på Loppi är som att vara en del av en stor och väldigt härlig familj.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 09.50.55
4. Efter ett extra ultraljud fick vi äntligen veta att det var en Elsa som låg i min mage. I vecka 28 träffade jag en helt fantastisk läkare, Dr Stein på Sibyllekliniken som lätt som en plätt kunde tala om att det var en välmående liten flicka som växte i magen.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 09.54.06
5. Det blev officiellt att jag skulle bli moster igen. Ser ni vad lik Alice är Elsa på den här bilden? Elsa har ju inte sådär mycket hår än, men om man bara tittar på ansiktet är A och E otroligt lika. Tänk att jag och Angelica var gravida samtidigt, det är ju egentligen helt sjukt!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.02.03
6. Vi blev klara med vår megastora renovering av huset. Vi köpte huset i november 2013 och trodde att vi skulle vara klara med renoveringarna innan vi flyttade in i december samma år. HAHAHAHAHA! Hur tänkte vi där?? Vi blåste ut allt. Och då menar jag verkligen allt – i alla rum samtidigt. Vi blev egentligen helt klara nyligen, men det sista var att byta ut alla persienner och persiennsnören i huset. Nu är vi helt klara invändigt, men ska bygga en altan på framsidan i vår. Det känns iofs som att man aldrig blir 100% klar med ett hus.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.05.10
7. Ibbe och jag åkte på babymoon till Gotland. Här var jag i vecka 34 och egentligen skulle vi ha åkt till London och shoppat men jag fick inte flyga eftersom att försäkringen inte hade täckt det om jag hade fött i London. I efterhand var jag glad över det. Jag hade foglossning från helvetet och hade aldrig orkat trängas med folk på Primark eller gå runt och uppleva London på det sättet jag hade velat. Det blev en supermysig långhelg på Fårö där vi åt god mat och bara pysslade om varandra.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.10.06
8. Jag var tärna på en av mina bästa vänners bröllop. Här var det bara 4 veckor kvar tills Elsa valde att komma till världen. Det var en fantastisk dag fylld med kärlek och det var verkligen en ära att få vara Mellas tärna.
6
9. Angelica och mina vänner ordnade världens finaste babyshower för mig. Jag trodde inte att jag skulle få någon babyshower men när jag fick det blev jag otroligt överraskad och så himla rörd och glad. Jag är så tacksam över alla mina fina vänner som finns i mitt liv. Ni är helt fantastiska!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.15.01
10. Årets absolut största höjdpunkt är utan tvekan Elsas födelse. Jag hade en otroligt lång och bitvis jobbig förlossning men det var det värt. Elsa är det bästa som har hänt mig i alla kategorier. Hon är mitt allt! Jag ser fram emot nästa graviditet och att ge Elsa ett syskon. Jag förstod faktiskt inte hur stort det är med barn förens jag fick Elsa. Det är det största i livet. På riktigt!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.17.33
11. Älskade Alice fyllde 1 år. Jag gjorde en tårta till hennes firande som uppskattades av den lilla filuren väldigt mycket. Alice älskar apor så det blev såklart aptema!
alicesfödelsedagsfirande2av3
12. Jag fotade Angelica när Lille Skutt låg i magen. Det var en supermysig kväll där vi åkte runt och fotade henne i vackra miljöer i ett helt otroligt ljus.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.23.59
13. Lille Skutt, numera Philip föddes. Jag fick veta kort därefter att jag ska få vara hans gudmor. Det är en ära och jag ser fram emot att lära honom allt jag kan. Tänk att Elsa redan har två gulliga små kusiner. Jag älskar att vi bor grannar och ses varje dag och jag tror att de små kusinerna kommer att ha så himla roligt framöver.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.25.35
14. Jag och Angelica fyllde 30 år och våra vänner hade ordnat en överraskningsfest. Vi hade inte den blekaste aning om att det skulle ske och båda blev så chockade när vi öppnade dörren till Annika och möttes av detta! Tack för en grym överraskning, ni är bäst!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.28.19
15. Jag blev framröstad av er läsare till Sveriges Föräldrablogg 2015. Jag är så glad och tacksam över alla er som röstade på mig. Det betyder otroligt mycket och blev lite som ett kvitto på att ni gillar det jag gör. Utan er skulle ju inte den här bloggen vara möjlig på det här sättet. Tack för det!
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.30.22
16. Elsa döptes. Det blev en superlyckad dag med vänner och familj. Ceremonin i kyrkan var väldigt personlig och fin vilket jag är nöjd över. Elsa har de bästa gudföräldrarna man kan tänka sig, Pär & Angelica.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.32.24
17. Jag och Angelica tog beslutet att satsa fullt ut på Tvillingpodden och bloggarna. Hon sa upp sig från sitt jobb och i april/maj kommer vi att sitta på vårt kontor och jobba heltid med podd/blogg och frilansa för olika magasin.
Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.36.56
18. Jag bestämde mig för att leva ett hälsosammare liv. Det är det av de bättre besluten jag har tagit det här året. Hittills har jag gått ner 12 kg och under nästa år ska jag nå min målvikt.’

Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.39.09

  1. Vart är puffarna bakom sängen från?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..