Tand är på väg!

Åh åh åh! Idag upptäckte jag att det är en liten liten tand på väg upp i Elsa underkäke. Hur gulligt? Jag trodde först jag såg i syne, men efter noga undersökning, vilket inte är det lättaste med en sprallig bebis så såg jag den, den lilla lilla lilla tanden. Jag vet att det kan dröja tills den kommer upp ordentligt, men jag tycker ändå att det var en helt fantastisk upptäckt! Tiden går så himla fort jag hinner inte med! Nu övar vi på att sitta för fullt. När kunde era bebisar sitta själva? Jag vet ju att det där är så himla individuellt.

IMG_6135
Den här lilla sprallgrodan dansar mest hela tiden. Hon och Ibbe dansade och sjöng hela förmiddagen och hon älskar det. Tur att han har bra musiksmak så att hon får lite variation. När jag är hemma går Justin Bieber på repeat, inge fel på hans musik, men Ibbe har lite mer…varierad musiksmak kan man säga!

 1. Maria skriver:

  Min lilla tjej satt vid 4 månader, kröp vid 5-6 och gick när hon var 9 månader brottom som attan! Storebrorsan tog det lite lugnare och satt vid 6 månader gick och kröp vid 10 månader men allt är ju individuellt liksom hon sitter nog snart

 2. Mia skriver:

  Min dotter kunde sitta korta stunder med massa kuddar vid 6 månader. Hon älskade att kasta sig bakåt i kuddarna.. strax före 9 månader vågade man lämna henne utan kuddar runt sig. Så hon var ganska ”sen” med sittandet! Dock tog de bara 2 veckor sen innan hon gick… så med gåendet var hon väldigt ”tidig”… det är ju så fantiskt med barnens utveckling!! Förutom nu när dottern snart 1år kan klättra upp på köksbordet, soffan osv… suck. Ge mig lugn och ro unge!!

 3. Anki skriver:

  Vid 5 månader, nu vid 6 månader håller hon på att lära sig stå upp mot saker.

 4. Vår dotter satt själv när hon var 5 månader. Hon började krypa strax innan hon blev 7 månader. Nu är hon snart 8 månader och börjar ställa sig upp mot saker. Det går så fort!!! man hinner inte med.
  Och även om det är kul att hon är ganska ”tidig” med saker, så är det ju numera inte en lugn sekund här hemma

 5. Frida skriver:

  Min son började sitta utan städ vid 5 månader. Men han tippar åt lite olika håll ibland så det gäller att vara med. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..