Best of Rapunzel

Nu har jag och Angelica haft löshår från Rapunzel of Sweden sedan mitten på november och jag älskar verkligen att ha långt hår. Det lyfter hela utseendet tycker jag. Den här årstiden är inte min favorit rent utseendemässigt. Jag är blek, torr i hyn och allmänt grå. Håret lyfter allt och gör att jag känner mig snygg oavsett. En av många fördelar med löshår är att man bara tvättar det 1-2 gånger i veckan. Innan jag satte in håret tvättade jag håret 5-7 gånger i veckan vilket både är tidskrävande och slitsamt för håret. Nu tvättar jag håret, låter det självtorka och sedan lockar jag det. Lockarna håller oftast tills det är dags för nästa tvätt, annars bättrar jag bara på dom.

rapunzel_collage
Jag kommer att vilja sätta in nytt hår när det är dags att ta ut det här i mitten på februari. Man vänjer sig väldigt fort vid längden och det känns som att det är mitt eget hår. Tanken med att sätta in hår och färga det var att jag och Angelica skulle bli så lika som möjligt och jag tycker att vi är mer lika än någonsin. Jag hoppas att Angelica också vill sätta in nytt hår och att vi har samma idé om färg. Jag skulle vilja testa att göra det ännu kallare och mer åt det grå hållet.

Det här är ett samarbete med Rapunzel of Sweden 

 1. Lina skriver:

  Så himla fint! Älskar färgen och ni passar så bra i långt hår 🙂

 2. Mp skriver:

  Hej Jessica! Har blivit inspirerad av dina super fina tårtor du gjort och visat här och på insta. Är nu i moodet att göra tårtor till dotterns 4-års kalas. Kan du tipsa om dina bästa fyllningar (bästa kombon?) hur långt innan gör du fyllningarna och sätter ihop tårtan. Tack på förhand. Vore toppen om ett inlägg tack på förhand

 3. Linnea skriver:

  Hej! Tack för svar på snapchat! Ursäkta att jag printscreenade bilden du skickade, blev bara lite för glad! Keep up the good work ! Podden är fantastiskt och varje måndag är det uuuuuunderbart att ha er i öronen! PS, är inget creepy fan…..

  1. Haha du får prinstscreena hur mkt du vill! 😀 Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..