Medverkan i SOLO

För ett tag sen var jag iväg och blev plåtad för tidningen SOLO. Här är en snek peak på resultatet! Numret finns ute i affärerna nu. Jag frilansar ju för SOLO och gör några sidor skönhet i varje nummer. Jag kommer att fortsätta med det under våren, men jag och Angelica har även andra projekt på gång också som jag ska berätta mer om när det är helt bestämt.

solo_057
Nu ska vi fixa klart det sista inför att Annika & Fredrik kommer ikväll. Det sista? Vem försöker jag lura? Vi ska både städa, handla och pynta nyårsfint. Heeeeeej stress!

 1. Emelie skriver:

  Men hur vacker är inte du då! Din utstrålning slår allt ❤

 2. Lina skriver:

  Nu måste jag köpa solo känner jag 🙂

 3. Asså du är så JÄVLA SNYGG!
  Och en sån inspirationskälla. Jag fick min dotter den 26april och har kämpat för att trivas i min nya kropp, med mitt nya liv.
  Började med Viktväktarna häromdagen tack vare dig, och det känns så bra!
  Snälla sluta aldrig att inspirera! Du är bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..