Veckans invägning

Alltså den ångesten jag hade innan jag klev upp på vågen imorse. Jag ljög ju inte bara för er när jag skrev här att jag skulle börja räkna ordentligt och såg fram emot en ordentlig vecka. Jag ljög för mig själv också. Men det har varit helt otroligt svårt när alla är lediga och det enda vi gör är att kolla film/serier och äta. Jag fick liksom känslan av att jag ville äta ihjäl mig. Proppa i mig så mkt choklad att magen sprack. Jag trodde att vågen skulle visa flera kilo plus. Men vet ni, den visade MINUS. Inte mkt, det var ynka –0,1 kg men det är banne mig det bästa hektot jag någonsin skådat. Jag är sååå lättad och känner att jag kommer att kunna släppa lite på min strikthet, aldrig i flera dagar, men någon kväll om jag verkligen verkligen känner för det. Nu är jag på riktigt så taggad och peppad på att nå min målvikt. Mitt nästa delmål är att ha tappat 15 kg totalt den 31 januari. Jag ska klara det. Nu har jag gått ner 11,4 kg totalt.Det betyder alltså att jag behöver tappa 3,6 kg på 27 dagar. Hur går det för er andra? Släppte ni på kontrollen under julen eller har ni gått ner?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:

– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan

FullSizeRender-8

 1. Sandra skriver:

  Stort grattis till dina fantastiska resultat!
  Jag har funderat på att börja med VV efter födseln av min son som är beräknad 20 januari.
  Har hört att det på VV har funnits ett program för ammande, vet du om det finns kvar?

  Stor kram
  Samdra

  1. Tack Sandra! Det finns kvar! 🙂 Stor kram & lycka till med förlossningen och sen VV när det blir dags. <3

 2. Åsa skriver:

  Hej! Första kommentaren jag skriver här på din blogg och jag är även en relativt ny läsare, därför kanske du redan svarat på frågan jag redan kommer ställa/redan skrivit om det, men jag kör ändå. Jag har själv funderat lite på att börja med VV då jag har några kilon (ja, det är alltså lite fler är några men de har smugit sig på sakta men säkert) som jag vill få bort men får inte till det vare sig när jag försöker äta sunt, träna osv. Förstår ju att jag gör något fel och vad jag förstått av din blogg har även du testat annat förut men inte fått det att funka. Så vad är det som gör att du tror att VV funkar för dig? Och hur ser en vanlig vecka ut för dig i övrigt, tänker träning och så, kör du mer förutom promenader?

  Jaaa, första kommentaren blev alltså en lång en. Men ska bara avsluta också med att tacka för en bra blogg och en riktigt rolig pod.

  1. Hej Åsa! Vad glad jag blir att du har hittat hit! 🙂 Tack för att du läser och lyssnar. Jag tror att VV funkar för mig eftersom att det är en livsstil och ingen diet. Jag har testat alla dieter som finns, och ja, det funkar på kort sikt. Jag skulle aldrig kunna utesluta socker/pasta osv helt ur min kost vilket jag slipper med VV. Jag kan äta allt – men inte alltid. Jag försöker ändra hela mitt tankesätt när det kommer till både mat och träning. Mitt mål är att slippa tänka på det längre fram och att det bara kommer naturligt, för att jag då har gjort det till min ”normala” vardag. I dagsläget är promenaderna min enda träning, men jag kommer snart att lägga i en extra växel när det kommer till träningen, för att jag mår bra av det. 🙂 En vanlig vecka äter jag frukost, lunch och middag, däremellan äter jag frukt. Till kvällen om jag har några points kvar så äter jag kanske en chokladbit eller så. Annars brukar jag spara hela min veckobonus (extrapoints) till helgen och unna mig lite lösgodis eller chips. Jag tror att sakerna jag får unna mig hjälper mig att klara av veckorna.

   Hoppas att du blev lite klokare av mitt svar, lycka till! 😀

 3. Å så skönt för dig! Det är så peppande läsa om din resa!

  Det var ingen rolig invägning för mig! + 0,6 kg! Men jag har knappt gått något på hela veckan och sen har jag inte ätit mega nyttigt heller.
  Blir så omotiverad när vi är hemma alla och är lediga! Skäms på mig!

  Men nya tag och en ny vecka! Heja heja!!

 4. Malin skriver:

  -0,5! Bättre än ingenting! Men jag har inte gått ner i närheten så bra som du! Här funkar det verkligen inte att fuska 🙁 -3 kg sedan start och är inne på min sjunde vecka. Men nu kör jag stenhårt med promenaderna. Du är grym! Och sjukt roligt att se dig på Sjuan i kväll! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..