Veckans invägning

Vilken fantastisk morgon och förmiddag det här är på alla sätt och vis! Elsa vaknade bara en gång inatt, vid 02, jag gick in till henne och buffade lite på henne sen somnade hon om – till 07.45. Jag vaknade av mig själv då och fick lite panik!! Jag var helt säker på att Ibbe var uppe med henne redan men när jag kom in till hennes rum låg hon och sov som en liten grisunge. Nu till veckans invägning. Jag skrev förra veckan att jag skulle halvera min veckobonus (extra points man har att lägga på mat/godis) Vem försökte jag lura? Det gick inte alls. Jag hade några kvar när söndag blev måndag men att halvera kändes så jäkla tråkigt i helgen. Speciellt eftersom att jag gjorde av med halva under torsdagens tjejmiddag. Jag använde som sagt nästan hela min veckobonus, men vet ni vad vågen visade? –1,5 kg Jag är såååå jäkla nöjd och känner mig mer motiverad än någonsin. Jag känner mig oövervinnerlig och har en känsla av eufori. Lite lätt överdrivet? Inte alls, jag är fan bäst! Nu har jag tappat 13,3 kg totalt och det känns helt fantastiskt! Den här veckan ska jag skaffa träningskort och komma igång med ett av mina mål det här året, att träna minst en gång i veckan. Vet ni vad den skönaste känslan är? Att jag vet att jag går ner i vikt även om jag inte tränar särskilt hårt, jag promenerar nästan varje dag men kosten gör verkligen det stora jobbet när det kommer till min viktminskning. Som jag ser fram emot den här veckan! Hur går det för er andra?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan

FullSizeRender-19

 1. Amanda skriver:

  Heja dig! Du är grym! Har blivit så inspirerad av dig så jag har också börjat med Viktväktarna! Men en fråga: Äter du upp alla dagliga points som du har? Ska man göra det för att kroppen behöver den mängden och för att man inte ska gå ner för snabbt? Eller hur är det?
  Kram!

  1. Hej bästa Amanda, jag är absolut ingen expert, men jag har hört att man ska äta upp sina dagliga points för att gå ner. Jag äter nästan upp alla, ibland lämnar jag 1 eller 2 men inte mer. Kul att du också har börjat! 😀 Stort lycka till! Ett tips är att gå med i fb-gruppen ”Viktväktarna online”. Kram J

 2. Jenny skriver:

  Wow, bra jobbat!

 3. Malin skriver:

  Åååh snyggt!! 😀 jag har bytt vägningsdag till fredagar men än så länge tappat -4,5 kg, ganska okej ändå men självklart hade ju vågen visat mindre om jag inte hade fuskat på jul och nyår :p

  Tack för din otroliga inspiration och jag ÄLSKAR att kolla din blogg på måndagar för att få känna glädjen tillsammans med dig när din kämparglöd faktiskt ger ett grymt bra resultat! Tack! <3

 4. WOW! Sååå grymt bra jobbat! Jag är inne på andra veckan med Viktväktarna (ny vecka är för mig söndagar), tappade 2,5kg. Hoppas att det fortsätter med minst -1kg/vecka =) Målet är -15kg.
  Vilken inspiration du är! Älskar podden också.

  Kram!

 5. Linda skriver:

  Du e så otroligt duktig och SNYGG! fan va grym du e och som du kämpar! Ja e imponerad! Hejja dig!!! Vilken skillnad!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..