Jobba jobba jobba – sen kryssning!

Angelica och jag är på kontoret och jobbar för fullt för sen ska vi sticka iväg på en kryssning! Sandra Linder har styrt upp en bloggkryssning med Tallink Silja och Galaxy. Det vore ju sååå kul om det var några av er som dök upp på båten ikväll?! Kort varsel? Ja, haha jag borde skrivit om det tidigare i veckan så att ni hade kunnat dra ihop ett tjejgäng och hakat på! För några år sen jobbade jag som webbredaktör för Tallink Siljas kampanjsida på Aftonbladet. Då blev det väldigt många turer över Östersjön där jag gjorde intervjuer med Lili och Susie, båtens kapten och massor av passagerare. Jag åkte bland annat på spa i Riga och gick på zoo i Helsingfors. Det ska bli skönt att åka på en kryssning utan att jobba.

IMG_8094
Angelica jobbar på för fullt!

  1. Emmelie skriver:

    Du och Angelica borde ju styra ihop någon form av tvillingkryssning! Haha tänk så kul! Kram och ha så roligt på båten 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..