Ombord på Tallink Silja Galaxy

Nu är vi på väg hem efter ett intensivt dygn till havs. Till middag igår åt vi en ljuvlig skaldjursplatå och sen blev det dans och drinkar till väldigt sent. Jag kröp ner i sängen 03:00 och idag mår jag som jag förtjänar. Det har varit väldigt roligt att lära känna nya människor, jag hade bara träffat några av de som var med innan. Här är hela gänget! Tusen tack till Sandra Linder som styrde upp den här kryssningen!

Skärmavbild 2016-01-24 kl. 16.05.08
Sandra, Madeleine, Mirka, Nikolina, Emelie, Angelica, Patricia, Therese och Sindy. 

  1. Hej finaste!
    Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
    Tusen kramar <3

  2. Härligt bloggäng och helt rätt – klackarna ska slås i taket när man är barnfri för en gångs skull. Åkte ni led Symphony? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..