Veckans invägning

Efter helgens intag av både alkohol och lite för mycket mat hade jag inte räknat med någon vidare minskning. Dock tog jag väldigt många långa promenader hela förra veckan eftersom att jag visste att jag skulle iväg. Idag visade vågen –0,2 kg. Det betyder att jag nu har gått ner 13,5 kg totalt. Det är lika mycket som en stadig utter väger. Nu gäller det att kämpa på! Jag är helt slut efter helgen och det känns som att jag håller på att bli sjuk. Vi håller tummarna för att så inte är fallet. Ibbe kommer hem sent mån, tis och onsdag den här veckan och det betyder alltså att jag har hand om alla läggningar. Det är bara till att bita ihop, sova kan man göra när man är gift, det är sen gammalt. Nu ska vi spela in veckans poddavsnitt som ju inte kommit ut än! Hoppas att ni vill lyssna sen!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan

FullSizeRender-25

 

 1. Johanna skriver:

  Du är grym Jessica!
  Älskar att följa din resa och du har nu ispirerat mig att ta tag i mig själv med. Blev VV-medlem idag! Tänkte bara höra lite: Har förstått att du inte tränar typ gym eller pass men att du promenerar nästa varje dag. Hur många dagar i veckan gör du det ungerfär och hur långt blir det i genomsnitt? Vet ju att alla är olika men ändå kul att kunna se att om man tex följer pointsen och promenerar 5km 4dagar i veckan så får man dessa resultaten osv. Tänkte också fråga; nästan 14 kg låter ju jättemycket och jag tycker det syns på dina bilder men känner du det själv? Typ hur kläder sitter och vad du orkar å så? Tack igen för inspon, bloggen och podden 🙂

 2. Maja skriver:

  Otroligt beundransvärt! Klappa dig själv på axeln för det är inte dåligt! Jag behöver gå ner 8 kg men har bara lyckats gå ner 100g. Hahaha! Näe, skämmigt. Var stolt över dig själv. Det är så himla svårt att göra det du har gjort.

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 3. Sofie skriver:

  Bra jobbat! Jag sitter och mumsar på min mangosorbet från ditt recept och är inne på mina andra vv-vecka tack vare din inspiration 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..