Tvillingpodden – nytt avsnitt

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Det är ett klassiskt tvillingpoddasvnitt med prat om snoppar, snippor och det blir även en hel del tårar. Efter att Elsa satte i halsen har jag svårt att sluta tänka på döden. Jag är livrädd att det ska hända henne något och jag gråter både en och två gånger i veckans avsnitt. Jag fattar också varför jag var lite extra känslig igår när vi spelade in, några timmar senare var jag megasjuk. Nu mår jag mycket mycket bättre. Jag har fortfarande väldigt ont i magen och känner mig svag men jag har inte kräkts något mer. Imorgon ska Ibbe iaf vara hemma från jobbet så att jag kan få vila och bli helt frisk. Hoppas att ni vill lyssna på podden! Ni hittar den på tvillingpodden.se och i podcasterappen.

Skärmavbild 2016-01-26 kl. 20.25.07

 1. Malin skriver:

  Alltså SOM jag känner igen din rädsla! Kan inte tänka mig något värre – att ens tänka tanken fullt ut är nästan omöjligt… Det har gjort att jag har tagit reda på så gott som allt relevant som rör just detta – och en av mina arbetsuppgifter är faktiskt att utbilda förskolepersonal inom HLR 🙂
  Se till att boka in dig på din kurs asap så kommer du känna dig bättre till mods efteråt

 2. Lin skriver:

  Jag känner likadant! Jag är livrädd för att mitt barn ska sätta i halsen. Alltså jag får ångest så fort jag tänker på det. Jag är väl utbildad när det kommer till akuta situationer (barn HLR osv). Men jag vet ju att man kan vara hur jäkla duktig som helst – sätter sig föremålet fel så kan det vara omöjligt att få bort. Det är min största skräck. Om något skulle hända så skulle man ju dö – jag skulle inte vilja leva längre (likt många mammor kan jag tänka mig). Tror att man får låta rädslorna blekna med tiden. Men så fort jag läser om kvävning så repeterar jag HLR och Heimlich, då gör jag något i alla fall. Tar de tillfällena i akt och gör vad jag kan – repeterar.

 3. Sanna skriver:

  Hej! 🙂
  Jag har inspirerats av dig och börjat vv i måndags. Men jag känner mig konstant hungrig. Kan du skriva ner dina bästa tips som nybliven vv:are och bra mat man ska ha hemma ❤️
  När du mår bättre såklart, krya på dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..