En djup dvala

Igår var Ibbe hemma och tog hand om Elsa. Efter lunchen hoppade jag ner i sängen och hamnade i en djup djup dvala. Jag tänkte bara sova max en timme men vaknade vid 17.30 och var helt förstörd. Jag tänker att det var min kropps sätt att säga ifrån att det verkligen var dags att vila – ordentligt. Idag mår jag mycket bättre men jag känner mig fortfarande svag. Jag ska ta en promenad och hoppas på att bli lite piggare av frisk luft. Är det bara jag som tycker att det är supertrist att all snö är borta? Här är det inte en gnutta snö kvar och det regnar. Jag som precis hade köpt vinterskor… kommer snön tillbaka eller är vintern över nu?

IMG_8278

 1. Therese skriver:

  Jag tycker med det är jätte synd att den är borta!

 2. Anne skriver:

  Åh så skulle jag önska att det var här. Vi har helt livsfarligt halt överallt just nu.. (Dalarna)

 3. Jannice skriver:

  Här uppe i ”norr” har vi en hel del snö kvar, för barnens skull så hoppas jag att den stannar kvar en liten stund till men för egen del får den gärna försvinna 😉
  Tycker det har varit alldeles underbart att vi haft någon plusgrad i några dagar istället för 15-20 minusgrader! 😀

 4. malin skriver:

  Hej Jessica. Jag har påbörjat en lång resa med viktnedgång. Jag behöver gå ner 22kg och har nu lyckats med 4,7kg på tre veckor. Men så tog min man ett kort på mig när jag renoverar och jag blir så ledsen för jag är ju så stor! Då känner jag för att ge upp. Hur gör du för att fortsätta kämpa?

 5. Carro skriver:

  Hej där!
  Jag funderar på att gå med i vv och skulle så gärna önska om du ville berätta mer om hur du tycker att det är? Är det svårt att hålla koll på maten? Hur gör man när man äter ute, hur vet man hur många points den maten innehåller osv.
  Jag har fått tre barn på 4 1/2 år och vill få ordning på mig själv igen och just vv verkar vara ganska vettigt men vet ej om jag vågar!
  Du är superduktig och inspirerande!
  Kramar från mig, carro .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..