Veckans invägning

Ja var börjar man. Veckan som har gått har inte varit till min fördel. Jag tänker att jag kan kontrollera matintaget någorlunda om jag inte räknar allt jag äter och dricker men det kan jag inte. Jag har tydligen noll koll och ingen självdisciplin. Idag visade vågen +1,4kg. Haha! Wtf. Det har ju inte hänt en enda gång på dom här sjutton veckorna. Eller jo, nu hände det ju. Jag känner mig genomrutten och besviken på mig själv. Jag får skärpa mig ordentligt nu för det kan inte börja gå åt fel håll. Jag SKA gå ner lika mycket till som jag har tappat – och lite till. Jag kan ju det här. Jag vet hur man gör och jag kan inte tillåta mig själv att spåra ur på en frukostbuffé och äta tusen plättar med chokladsås hur gott det än är. Jag tänker inte skriva att jag ska ta nya tag, jag ska ju bara fortsätta som jag har gjort alla andra veckor. Till lunch idag blev det soppa och sen en halv påse Harrys kuvert! Jag har fortfarande inte kommit över att jag åt en halv larv i broccolin så jag försöker hitta larvfria grönsaker.

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan

image

 1. Emelie skriver:

  Räknade points för larven? Hahaha.
  Skämt åsido, man somnar inte alltid som en viktväktare men man vaknar som en.

  1. Haha jag skyller allt på larven. Den va väldigt tjock så den innehöll säkert hela min veckobonus + lite till ^^ Kram J

 2. Olli skriver:

  Hej
  Följer din viktminskning då jag nu efter 6e barnet återigen måste ner gravidkilon vill du inte lägga upp lite mer vad/när/hur du äter? Grym inspiration kör hårt

 3. Ylva skriver:

  Heja dig! Var inte ledsen över lite plus på vågen, nästa vecka är det säkert minus igen ! Ett tips är att ha en skål med morotsstavar och äppelbåtar ståendes i kylen – snabbt snacks så man inte tar något onyttigt när man är lite sugen/småhungrig
  Kram!

 4. E skriver:

  Sugarsnaps som larvfritt alternativ om du inte testat det. Supergott!!! Stekta i olja med vitlök och flingsalt är typ som godis

 5. Jessica skriver:

  Jag tycker du kämpat på så bra!! Som du säger bara att fortsätta som tidigare, du kan ju det här! Själv ska jag göra en gastric bypass imorrn (!!!!!) Lite nervös men ska bli så härligt att starta ett nytt och lätt liv!! Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..