Veckans invägning

Håll i er nu. För dagens siffra på vågen är helt otrolig. Jag var ju väldigt orolig och nervös när jag gick och la mig igår kväll. Mitt hjärta slår så hårt när jag tar de där stegen upp på vågen – varje måndag. Jag försöker tänka ”det spelar ingen roll”, men det gör det ju. Det spelar jättestor roll. Jag har ju tagit ett beslut. Jag har en plan och när jag frångår planen blir jag besviken på mig själv. Håll i hatten nu. Vågen visade – 3,3 kg. Fattar ni hur mycket det är? En tanig fjällräv väger liksom 3,3 kg. Och det har jag gått ner på en vecka. Nu har jag gått ner – 15,4 kg totalt sen jag startade den 28/9. Jag har äntligen krossat 15 kilosgränsen. Den har jag strävat efter i så många veckor och nu är den äntligen här. Det är lika mycket som 30 välmående ekorrar väger tillsammans. Hur jag ska fira? Med en ännu längre promenad än jag brukar. Så funkar jag, om vågen visar plus blir jag peppad att bättra mig. Om vågen visar såhär mycket minus blir jag ännu mer peppad på att nå mitt mål. Hur går det för er andra som försöker gå ner i vikt? Kan jag så kan vem som helst!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan

FullSizeRender-34

 1. Bella skriver:

  Hahahahahaha!!!! Alltså dina djurliknelser!!! Dööör

 2. Jessica skriver:

  Jag gick ner 3 kg denna vecka!

 3. Haha älskar att du jämför med skogsdjur 😉

  Själv gick jag ner 1,3 kg förra veckan, som var min nya startvecka 😀 Totalt 4,8 kg ner sen jag var som tjockast på 95 kg =)

 4. Sophie skriver:

  Vad duktig du är, det syns verkligen =) Jag tycker att det är så himla svårt. Varje kväll säger jag till mig själv att imorgon – imorgon börjar jag! Sen har jag ännu en skitnatt med lillkillen och tycker så himla synd om mig själv så jag äter en ostmacka för mycket – sen känns det som att hela dagen har skitit sig ändå så jag börjar imorgon istället. Sen ännu en skitnatt med 4 uppvak och så fortsätter det. Blir så less på mig själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..