Fem fredagsfavoriter – från Ellos

Äntligen fredag! Jag vet inte hur ni känner men jag har längtat efter helg hela veckan. Även om jag är mammaledig så är det något väldigt speciellt med just fredagar. Jag känner livet i mig och dessutom är vi bortbjudna på middag hemma hos Angelica & Stefan ikväll.

I samarbete med Ellos har jag fått välja ut fem fredagsfavoriter. Det bästa med Ellos tycker jag är att det finns allt från inredning, skor, barnkläder och skönhetsprodukter där. Supersmidigt att slippa klicka runt i olika butiker tycker jag. Här är mina fem fredagsfavoriter den här veckan. Jag är speciellt förtjust i nummer 2, satinlakan i fyra delar. Ibbe blir tokig på mig och alla våra sängkläder men jag tycker helt enkelt inte att man kan ha för mycket sängkläder. Dessutom kan en färg som rosa pigga upp hela sovrummet! Just nu får du 100kr att handla för, för varje 500kr* du handlar för om du uppger rabattkoden: 335706 i kassan. (*Se fulla villkor på hemsidan).

ellos_femfavoriter

1. Sänghimmel 719 kr, 2. Påslakanset satin i 4 delar 399 kr, finns i flera färger, 3. Kuddfodral, finns i flera färger, 49 kr, 4. Cardigan, finns i flera färger, 179 kr, 5. Pumps 149,50kr.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..