Tvillingtvodden – världspremiär!

Nu finns äntligen Tvillingtvodden på youtube. Vi skulle såklart lagt upp den i söndags när vi hade spelat in veckans poddavsnitt men livet kom emellan. Både jag och Angelica var nog lite osäkra på hur det skulle bli att se sig själv sitta och prata rakt upp och ner. Men när vi såg hur det blev igår skrattade både hon och jag – åt oss själva. Om det är ett bra eller dåligt betyg återstår att se. Vi har ganska låg nivå när det kommer till humor, men någon måste ju ha det också! Hoppas att ni gillar det iaf! I skrivande stund har klippet över 100 visningar och det lades upp alldeles nyss. Så roligt!

  1. Erika skriver:

    Ni är underbara! Jag lyssnar alltid på er i bilen när jag pendlar till jobb varje dag. De va jättekul o få se er tvodd nu är det nämligen lättare o skilja på er när man lyssnar på er när ni pratar. Nu vet jag vem som är vem 🙂 fortsätt med det ni gör ni är grymma!!!

  2. Emma skriver:

    Så härligt och kul. Fortsätt med att filma. En sak jag tänkte på under filmning är hur spontant ni är med att hitta på sånger och texter till. Jag trodde det var mer inplanerat.. Bra

  3. Amanda skriver:

    Lyssnade på podden när jag var ute och gick, fick vända mig om och kolla så ingen såg mig. Jag skrattade så mycket! Ni är så roliga, älskar att lyssna på er när jag är ute och går

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..