När man är helt olika

Lördag igen och för mig betyder det mellokväll! När jag kom på imorse att det är mello ikväll blev jag jätteglad och påminde Ibbe om att det är. Tillbaka fick jag en suck och ett ”åh jippie”, med en ironisk ton givetvis. Han älskar inte melodifestivalen. För honom är det nästan plågsamt att se på det och för mig är det liksom ett av livets bästa. Jag tycker att det är supertråkigt att vi har så himla olika smak när det kommer till film och tv. Om vi ska titta på film tar det över en timme att komma överens och då är det oftast försent för att börja se film och det slutar med att vi glor på nyheterna tills det är dags att sova. När det kommer till tv-program är det helt kört. Då menar jag helt kört. Vi tittar bara på tv ihop om det är Husdrömmar på svt. Annars finns det inte ett enda tv-program som båda gillar. Jag älskar program som Bachelor, Paradise Hotel och Hollywoodfruar. Ibbe skulle inte ens titta på det om han fick betalt. Han gillar tv-program om båtar eller hur man tillverkar olika saker. Snark säger jag. Titta på tv själv tänker du? Ja, jo. Men Ibbe tittar iaf på mello men han gillar det inte. Det är inte jättehärligt att kolla på tv med någon som hatar det man tittar på, men alternativet är att titta ensam och det står jag bara inte ut med. Att kolla på mello ensam är ju som att sitta och äta ensam i skolmatsalen, med andra ord helt fruktansvärt. Hur är det hemma hos er? Har ni samma smak när det kommer till film och tv? Hur gör ni för att kompromissa?

IMG_9161

 1. Åsa skriver:

  Samma här. Nu satt min sambo med i soffan under mellon men kollade ner i sin mobil hela tiden. Jag fick samma reaktion som du fick när jag sa att det var mello på tvn. Så trist att man inte gillar samma sak. Han vill se på nyheterna, dokumentärer mm o jag vill se dokusåpor o mello .

 2. Suck, här hemma är det samma sak. Film går hyffsat bra men tv-program ser vi inte många på i hop. Jag älskar dejtingsåpor, Sveriges mästerkock med mera. Min man gillar det inte alls. Så det får jag se själv. Han gillar typ simsons och massa skit på Discovery…. Mellon har jag inte ens sett i år för vi ser på film i stället. Trist… Det vi kan se i hop är typ antikrundan och Veckans brott.

 3. Emilia skriver:

  jag skulle inte ens vilja att min man gillade mello, fy vad osexigt.

 4. Haha, så olika det kan vara 😉 Jag och min man kollar bara på samma tv-program/filmer. Känns helt plötsligt väldigt bekvämt. Vi ser på typ allt (tv), paradise hotel, Parneviks – ja, allt möjligt.

 5. Anna skriver:

  Alltså vi har inte alls samma tv smak……. Men istället så hittar vi hela serier som vi båda gillar, bron, the walking dead, the americans mf… så härligt och man kan kolla på avsnitt när man vill 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..